Ga naar de inhoud
Home » PWC supporter van QFFU

PWC supporter van QFFU

  • door

Wij zijn een community of solvers

In onze dienstverlening maken onze mensen het verschil. Zij vormen onze community of solvers en zijn de kern van onze strategie ‘The New Equation’. Daarin staan vertrouwen en duurzame vooruitgang centraal. Samen leiden vertrouwen en duurzame vooruitgang tot een grotere relevantie.

Door mensen met verschillende achtergronden en perspectieven samen te brengen, komen we tot betere oplossingen. Dat kan alleen in een inclusieve cultuur waarin we diversiteit omarmen. Waarin iedereen zichzelf kan zijn op het werk en zich gewaardeerd voelt.

Om dit te stimuleren en te ondersteunen hebben we het Shine-netwerk in 2007 opgericht. Shine is het PwC netwerk voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans personen, interseksuelen, Queers en iedereen die zich nog weer anders identificeert, en ook hun ally’s; alle collega’s, klanten of relaties die actief willen bijdragen aan een inclusieve werkomgeving waarin ieders seksuele oriëntatie en genderidentiteit wordt geaccepteerd.

Met Shine schijnen onze LHBTIQ+collega’s licht op de belangrijke kwesties die van invloed zijn op onze diverse gemeenschap.

Laat de Queer gemeenschap shinen en vier diversiteit, inclusiviteit en toegankelijkheid. Geniet van het Queer Film Festival Utrecht.