Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theater: Onder water is het stil (12+)

augustus 25, 2022 @ 20:00 21:00

RENO VAN RIJSEWIJK / TG JONG HART – ONDER WATER IS HET STIL

Ken je het gevoel dat je er niet toe doet? Dat je er niet bij hoort? Dat je angstig wordt van wie je eigenlijk echt bent? Ik wel.

Wanneer Sem voor het eerst verliefd wordt op een jongen, staat zijn wereld op z’n kop. Hij is toch geen homo? Langzaam ontluikt er een geheime liefde tussen de twee. Toch lukt het hem niet om zijn onzekerheden en angsten een plek te geven. Op een nacht valt Sem samen met zijn vrienden
een homoseksuele jongen lastig op straat. Hij grijpt de jongen in zijn kraag, geeft hem een klap op zijn gezicht, schopt hem in zijn maag. Maar waarom? Kan Sem erkennen wie hij werkelijk is? Of zal hij zijn geaardheid voor altijd verborgen moeten houden?

Onder water is het stil is een solovoorstelling van Reno van Rijsewijk / Toneelgroep Jong Hart over de zoektocht naar je seksuele geaardheid. Een coming-of-age verhaal over LHBTIQA+- emancipatie en discriminatie. Over groepsdruk, erbij willen horen en jezelf leren accepteren.

Spel en tekst: Reno van Rijsewijk
Regie: Reinout Bongers
Vormgeving: Roel Leenders
Tekst begeleiding: Tjeerd Posthuma
Zakelijk advies: Ezra Bredius
PR beeld: Qiqi van Boheemen
Ontwerp flyer: R10 grafisch ontwerp
Impresariaat: STT-produkties

Je kunt een los ticket kopen voor deze voorstelling (10 euro) of eventueel een Double Bill ticket (15 euro) om ook de voorstelling van 20:00 uur te zien van Toneelgroep Jong Hart.

Villa Concordia

Concordiastraat 67A
Utrecht, Utrecht 3551 EM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie