Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening QFFU: Rocky Horror Picture Show * Cruise Control Party in de Helling (uitverkocht)

augustus 19, 2022 @ 20:00 23:59

De film is uitverkocht, maar je kunt nog wel tickets kopen voor de afterparty van de Cruise Control in de Helling. Inloop rond: 22:15 uur.

Afterparty: Cruise Control Party met act. Koop je ticket hier.

Op de openingsavond van de vierde editie van het Queer Film Festival Utrecht kun je kijken naar een van de meest iconische queer cultfilms aller tijden: The Rocky Horror Picture Show. Na afloop van de film kun je blijven hangen voor het oudste alternatieve queerfeest van Utrecht: Cruise Control.

Twee onschuldige geliefden ontdekken een griezelig landhuis van Dr. Frank-N-Furter, een travestiet-wetenschapper uit transseksueel Transsylvanië. Gedurende het verhaal verliezen de twee geliefden hun zoetsappige onschuld aan hun lusten en ontmoeten zij allemaal wilde en bijzondere personages. Onder andere ontmoeten ze de nieuwste creatie van Frank-N-Furter: Rocky. De film zit vol met dans, rocknummers en lip-syncen. Ook viert het seks en hedonisme, zelfs wanneer dit kan leiden tot een tragedie. Wil jij je verliezen in alle gevoelens die jouw leven de moeite waard maken? Kom kijken!

Na de film kun je blijven hangen tot 03:00 uur voor het oudste alternatieve queerfeest van Utrecht: Cruise Control. Sinds 2001 genderbenderen de DJ’s van de Cruise Control iedereen 180º heen en terug. En niet alleen voor de Utrechtse ho / he / whatever, hun electropunk soundsystem schalt van Zwarte Cross, Sniester en Paaspop tot aan Berlijn. Met een hormonale mix van getoupeerde beats, een spray disco en een smak indy laat Cruise Control je zweten tot de glitters in al je huidplooien zitten. Hände hoch, Hose runter! 

Je kan kiezen uit twee soorten tickets:

– Film + Cruise Control Party. Deze combiticket is uitverkocht.
– Afterparty: Cruise Control Party met act. Koop je ticket hier.

Foto gemaakt door: https://edwinsmits.nl/

Trailer

Film Facts

Country: UK, USA
Year: 1975
Genre: Musical, Horror, Comedy
Length: 100 minutes
Director: Jim Sharman
Language: English with Engelish subtitles

Randprogramma

20:00 Deuren open van de Helling
2O:30 Film: Rocky Horror Picture Show met introductie
22:15 Einde film + muziek
23:00 Afterparty: Cruise Control
03:00 Einde

Na de film kun je blijven hangen voor het oudste alternatieve queerfeest van Utrecht: Cruise Control. Sinds 2001 genderbenderen de DJ’s van de Cruise Control iedereen 180º heen en terug. En niet alleen voor de Utrechtse ho / he / whatever, hun electropunk soundsystem schalt van Zwarte Cross, Sniester en Paaspop tot aan Berlijn. Met een hormonale mix van getoupeerde beats, een spray disco en een smak indy laat Cruise Control je zweten tot de glitters in al je huidplooien zitten. Hände hoch, Hose runter!

De Helling

Helling 7
Utrecht, 3523 CB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie