Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

QFFU Opening Night: Queer in Wonderland

september 1, 2023 @ 23:00 september 2, 2023 @ 03:00

We beginnen het festival met een spannend programma in De Helling op 1 september en zijn verheugd om samen te werken met Queer in Wonderland. Category is: Queer Revolution. Dress like you start a queer revolution!

Queer in Wonderland is een queer intersectioneel transfeministisch collectief opgericht in 2019 in Utrecht, met als doel meer safe spaces op te zetten in het lokale nachtleven.

Irene Cassarini: ‘Ons belangrijkste doel is het creëren van een uitnodigende ruimte voor onze gemeenschap om met elkaar in contact te komen, te ontdekken, te dansen en plezier te hebben, terwijl we tegelijkertijd streven naar het vergroten van het bewustzijn over sociaal-politieke kwesties die LGBTQIA+ mensen raken. We kijken uit naar de samenwerking met het Queer Film Festival Utrecht. Op 1 september openen we de dansavond in De Helling en bereiden we een rijk programma voor na de vertoning van Born in Flames. Een spannend programma met DJ’s, optredens en queer art zorgt ervoor dat het festival in de juiste stemming begint.’

Koop hier je ticket voor de afterparty van Queer in Wonderland.

De Helling

Helling 7
Utrecht, 3523 CB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie