Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Colored Qollective * QFFU: Well Rounded & Misdirection

augustus 27, 2022 @ 15:00 18:00

Colored Qollective verzorgt deze middag met 2 filmvertoningen inclusief een ”Queer BIPOC Mental Health Workshop” met als centrale vraag: Hoe kunnen wij onszelf en onze gemeenschappen liefhebben in een wereld die ons continue vertelt dat we deze liefde niet verdienen? Deze workshop geeft prioriteit aan queer en trans personen van kleur.

Well Rounded

Deze documentaire brengt je een beeld die je het liefst in alle films, wat zeg ik, in de hele maatschappij zou willen zien, namelijk: Dik zijn is oké! Het is een verzameling van persoonlijke verhalen van een diverse, interessant cast wiens leven een grote inspiratie kan zijn voor de mens, vooral als jij je niet altijd gevierd ziet op het scherm. Deze prachtige verhalen en interviews worden gemengd met dromerige animatie. Op het randje, grappig en soms tranen trekkend. Deze documentaire brengt jou een sterk verhaal die helpt de systemische vet-fobieën te bestrijden, want jij bent prachtig zoals je bent!

Misdirection

Camila is een doorsnee eerstejaars studente met een obsessieve-compulsieve stoornis en een enorm grote verliefdheid op haar kamergenoot. Nadat beide situaties haar op een punt brengen waar ze niet wil zijn, komt ze vast te zitten in een zoektocht naar afleiding. Ze komt toevalligerwijs een straatgoochelaar tegen die haar leert haar hart te openen naar nieuwe mogelijkheden.

Trailer

Film Facts

Well Rounded
Land: Canada
Jaar: 2020
Genre: Documentaire
Lengte film: 61 minuten
Regisseur: Shana Myara
Taal: Engels zonder ondertiteling

Misdirection
Land: Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Jaar: 2019
Genre: Komedie
Lengte film: 14 minuten
Regisseur: Carly Usdin
Taal: Engels met Engelse ondertiteling

Randprogramma

Hoe kunnen wij onszelf en onze gemeenschappen liefhebben in een wereld die ons continue vertelt dat we deze liefde niet verdienen? Tijdens deze workshop onderzoeken we de relatie tussen verschillende onderdrukkende systemen en ons zelfbeeld, en bouwen we onszelf en elkaar op door de verbinding aan te gaan. Deze workshop geeft prioriteit aan queer en trans personen van kleur.

Theaterhuis de Berenkuil

Biltstraat 166
Utrecht, 3572 BP Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie