Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

QFFU Closing Night & MAXI

september 8, 2023 @ 21:30 september 9, 2023 @ 01:00

QFFU Closing Night – 21:30 tot 01:00
We willen graag samen met jou een mooie vijfde editie vieren. Je wordt vergezeld door de winnaars van The 10-Minute Challenge. Des te meer reden tot feest met de DJ’s van MAXI!

MAXI is een queer collectief uit Utrecht. Dit collectief probeert een veilige(re) ruimte te creëren voor LGBTQIA+ mensen en bondgenoten door het organiseren van clubnachten.

Ook het team van QFFU zal aanwezig zijn om terug te kijken op een geslaagde editie. We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om deze editie voor elkaar te krijgen, en dat delen we maar al te graag met je. Spreek ons vooral aan over je favoriete film of randprogramma. Ben je naar een van onze filmtips geweest? Schroom niet om het ons te vertellen!

QFFU Closing Night is daarnaast natuurlijk een mooi moment voor ons om onze partners, vrijwilligers, gastsprekers en bezoekers te bedanken. Met jullie samenwerking krijgt het festival de vorm waar wij zo trots op zijn.

Een ticket voor het eindfeest is €3,50. Dit bedrag gaat direct naar The 10 Minute Challenge zodat we komende jaren de beginnende makers nog meer ruimte en podium kunnen geven bij QFFU! Als je dit doel nog meer wil steunen is het uiteraard ook mogelijk om een donatie te doen bij de deur of steun ons door vrienden te worden van QFFU.

Foto: Koen Peters (Nijverheid) en ChinYao Lin (10 Minute 2022)

De Nijverheid

Nijverheidskade 15
Utrecht, Utrecht 3534 AZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie